1 Ocak 2015 Perşembe

YENİ YILDA NE İSTİYORUM :))

  

  Bir yeni yıla daha girdik. Hiç birey değişmedi bana göre. Ne umutlarım arttı ne hayallerim. Hepsi aynı kaldılar. Arkadaşlarımla beraberdim. Her zamanki gibi muhabbet ediyorduk. Saatler 12' ye yaklaştığında "Yeni yıla az kaldı" dedik. Saat 00.00 olduğunda "2015 mi şimdi" diye söylenip konuşmamıza devam ettik. Yeni yıla öyle sade girdik ki ne sevinç çığlıkları ne kutlamalar hiç biri olmadı. Dışarıdan da ses gelmedi. Önceki yıllarım da böyle değildi hâlbuki. Ben yeni yılı kutlamasam da sokaklardan taşan sevinç nidaları yankılanırdı odamda. İstemsizce penceremden dışarıya bakardım. Ama bu yıl ne evimde ne dışarıda ses vardı. Buna rağmen neşeliydim. Çok da eğlendim. Şimdi anlıyorum ki insanı neşeli kılan yeni bir yıla girmek değil, insanın sahip olduğu arkadaşlar, paylaşılan anılar, yaptığı eğlenceli sohbetlermiş.
 Allah bize yeni yılımız da, ömrümüze ömür ekleyecek güzel insanlar ve hayatımızda var olan can yoldaşlarımızla da yaşayacağımız güpgüzel anılar nasip etsin. Hem hayatlarımıza değer katan hem hayatlarına değer katacağımız güzel insanlar ve onlarla yaşayacağımız mutluluklar umarak yeni yılınızı kutlarım dostlar, nice senelere :)

9 yorum:

  1. Kimse benim kadar sade girmemiştir herhalde:) yatağımda uyumaya çalışıyordum o sıralar :) üç beş havai fişek atıldığını duydum sadece... ben de dostlarımla olmak isterdim ama nasip değilmiş. Dediğin gibi asıl mutluluk sevdiklerinle olmak sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz benden de sade girmişsiniz :) inşallah dostlarınızla da bol bol görüşürsünüz yeni yılda :)

      Sil
  2. Blog etkinliğinden geliyorum :)
    Blogunu severek takibe aldım bende bana bekliyorum :)
    Sevgiler ^^
    http://senaleyingezegeni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bende blogunuzu ziyaret edeceğim inşallah :)

      Sil
  3. hımmmm doğru tespit olmuş. o zamaaaan bu sene hep neşeli ol. hüzün yasak sanaa :)

    YanıtlaSil
  4. inşallah hepimizin neşesi hep devam eder, hiç üzülmeyiz Deep :)

    YanıtlaSil
  5. Evet en iyisi aklın başka bir yerde, sevdiklerinde, sevdiklerin ise uzakta olmayınca güzel olur yeni yıl.. Hasret olmadığı sürece her gün her saat her gece güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel anlatmışsın :) bende aynen senin gibi düşünüyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...