11 Şubat 2015 Çarşamba

BEŞE AL, ONA SAT

   İnstagramı yeni yeni kullanmaya başladım. Gerçekten çok güzel paylaşım yapan insanlar var. Bir o kadar da sinir olduğum insanla karşılaştım. Niye sinirlendim peki? 
  Şöyle ki sayın okuyucular yurt dışından satış yapan bazı sitelerden 5 liraya aldıkları ürünü burada instagram üzerinden 10 liraya satıyorlar. Bende geçen aylarda öğrendiğim bir alışveriş sitesinden birkaç şey aldım. Ürünlerim -hem de ücretsiz kargoyla- bulunduğum şehre kadar sorunsuz şekilde ulaştı. Aldığım ürünleri instagramda görünce bi bakayım ne kadar fiyata satıyorlar dedim. Aman Allah'ım resmen iki katına bazen üç katına satmışlar. Bu iş ticaret işi tamam da bu kadar da yapılmaz. 
  Size kendimden örnek vereyim.Resimdeki saati siteden 8 liraya almıştım. İnstagramda 25 tl'ye satıyorlardı. Varın durumu siz düşünün.












  Bende bu durumu sizinle paylaşayım dedim. Aşağıdaki siteden ürünleri ve fiyatları inceleyebilirsiniz. Bu sitelerden alışverişi nasıl yaptığımı da başka bir zaman anlatırım inşallah. Şimdilik sadece siteyi sizinle paylaşmış olayım.

       Sitemiz Buu : aliexpress

7 yorum:

  1. Alan olduktan sonra satarlar. Alan razı satan razı diye bir söz vardır bununla ilgili :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru söz de :) bir çok insan böyle sitelerin varlığından haberdar değil. bilseler almazlardı muhtemelen.

      Sil
  2. Bunu çok duyuyoruz, herkes kâr peşinde

    YanıtlaSil
  3. benim benim blogda sağ köşede var instagram :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...