15 Aralık 2014 Pazartesi

İLK MİMİM :)

  Merhabalarrr ilk kez mimlendim ve çok da mutlu oldum a dostlar. Blog aleminde yeni olunca mazur görün seviniyorum böyle durumlarda :) Beni mimleyen "Bir Ankaralı"ya çok teşekkür ediyorum ve başlıyorum mimi cevaplamaya :)

   1) Aşırı abartılmış bir kitap: Bir Zombi Kıyameti ile başlıyoruz! Bir kitapçıdasınız, dolanıyorsunuz ve BAM! ZOMBİ İSTİLASI! Ve bir anons duyuyorsunuz. "Ordu zombilerin tek zaafının aşırı abartılmış kitaplar olduğunu keşfetti." Hayatta kalmak için karşındaki zombiye herkesin öve öve bitiremediği ama senin hiiç beğenmediğin bir kitap fırlatacaksın. Hangisi?

       Hakim Türkmen' in "Beyinsiz Adam yazıklar olsun" kitabını çok abartılı bulmuştum. O yüzden zombiyi hedefliyorum ve dikşınn :D

     2) Bir devam kitabı: Kuaförden bomba bir saç kesimiyle yeni çıktınız ve BAM! Sağanak yağmur! Kendini korumak için şemsiye olarak kullanacağın devam kitabı hangisi?


       Gece evi serisinin hepsini rengarenk şemsiye yapardım :)
  
         3) Bir klasik: Derstesiniz ve Edebiyat hocanız klasiklerin dünyayı değiştirdiği, edebiyatın adeta evrim geçirmesine sebep olduğuyla ilgili zırvalıyor. Gerçekten acayip bunaldınız ve klasiklerden birini alıp tam suratının ortasına fırlatacaksınız. Çünkü bu kitap gerçekten salakçaydı ve bütün sınıfa nasıl hissettiğinizi göstermek istiyorsunuz. Hangi klasik?
        
       Aslında tüm klasikler güzeldi ama Franz Kafka'nın  "Dönüşüm" kitabında biraz sıkılmıştım. O yüzden  bu kitabı da fırlatıyorumm :)

       4) Hayatının en az favori kitabı: Kütüphanede takılıyorsunuz ve BAM! BUZUL ÇAĞI! Dünya hızla donuyor ve hayatta kalmak için tek şansınız bir kitap yakmak! Yakmaktan asla pişman olmayacağınız, hayatınızın en az favori kitabı hangisi?
      
       Yıllar önce okumuştum ve Elif Şafak'ın "Şehrin Aynaları" kitabından pek bir şey anlamadım açıkçası o yüzden yakıyorumm :)

12 yorum:

  1. Ben çok seri okumuyorum da Gece Evi'ni okumuştum yıllar önce ayy demek şemsiye yaptın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett yaptım oldu :D Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi :)

      Sil
  2. Ne şirin mimmiş.. Kuaför sorusuna da bittim, kimin aklına gelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim :) Kronik Okur tasarlamış :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun, ilk mimi aldıysan yandın devamı fırtına gibi gelir :)))

    YanıtlaSil
  4. Gitmis kitaplar :D Acimasiz bi mim degil mi sence dee? :D

    YanıtlaSil
  5. Bende mimi yaparken senin gibi düşündüm ya yazık hakikaten :)

    YanıtlaSil
  6. Mimi yapmışsınız ama birilerini mimlemeyi unutmuşsunuz :D

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel mim olmuş buu, mimlendim sayıyorum ben =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu mim işini yeni yeni öğreniyorum o yüzden seni mimledim say tamam mı :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...