9 Aralık 2014 Salı

GÖKYÜZÜNÜ HEDİYE ETTİM


  
   Hediyeleri sever misiniz? Bence herkes sever ama bu soruya ilk önce kendim cevap vereyim.Tabi ki severim. Hediye sürprizse hele, bi severim bi daha severim.Işıltılı paketleri açmak için çabalarken kafamda 1500 tilki dolanır."Ne ki bu? bu ne ki?" gibi sorular ancak hediyeme ulaşınca son bulur. Sonra gözlerimden ışıklar çıkarken yüzüme kocaman bir gülümseme yayılır.Hediye mi bağrıma basınca bana bu mutluluğu yaşatan insanlara koskocaman bir teşekkürü borç bilirim.Sonrası malum işte sarılmalar, kucaklaşmalar :)

   Evet ben hediye almayı seven biriyim bununla birlikte küçük sürprizlerle insanları mutlu etmeyi de çok seviyorum.Şuana kadar verdiğim en orijinal hediye;Gökyüzü :) Biraz karışık mı geldi? Hemen anlatayım.

  Ben bazen sevdiğim dostlarıma, yaşadığımız günün sonunu karanlığa bağlayan gökyüzünü hediye ederim. O kadar hoş bir durum oluyor ki. Düşünsenize hiç bir kargonun götüremeyeceği hediyeyi sevdiğiniz birine gönderiyorsunuz ve o kişi bir anda hediyenize sahip oluyor. Işıltılı paketler yok belki ama farklı bir heyecan sarıyor insanı. "Bu gece nasıl olacak? Yıldızlar çıkacak mı? Dolunay var mı? " diye bekliyorsunuz ya da bekleyen birileri oluyor. Bu hediyenin en güzel özelliği sanki berabermişsiniz gibi hissedebiliyorsunuz. Ben en son geçen hafta bir arkadaşıma gökyüzü hediye ettim. Şansından hava bulutluydu. O da karşılık olarak bana bir gökyüzü hediye etti. Hediyem bol yıldızlıydı ve hava da çok açıktı :)

  Bugün bende yeni tanıştığım ve blogumu açtığım ilk günlerimde desteğiyle beni çok mutlu eden sevgili Deep'e bugünün gökyüzünü armağan ediyorum. İnşallah bol yıldızlıdır, bir de dolunay vardır :)

  Haydi sizde bugün birilerine bir gökyüzü armağan edin sonra başlayın dua etmeye "İnşallah bu gece gökyüzü bol yıldızlıdır, bir de dolunay vardır." :)

  

12 yorum:

  1. Dolunay var mıydı kii dün gecee ?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bakmadım desem :D Benim pencereden gökyüzü zor görülüyor da :) Sen baktın mı var mıydı?

      Sil
    2. Bakmadım kii bendee. Gökyüzünün farkında olan bi azınlık vardır diyodum ama kimdir onlar bilmiyodum. Bugun birini bulmus oldum :) Şuan rafa kaldırdığım bir hikayem var. Gökyüzüne aşık onun kahramanı daa. Bizim gibii :)

      Sil
    3. Hikayeni tamamlayıp da blogunda yayımlarsan okumak isterim :) Gökyüzü harika bi şeydir bilirsin herkes bilir :)

      Sil
  2. Ne kadar naif bir jestmiş bu, çok beğendim. Değerini anlayabilene hediye etmek gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumun için teşekkür ederimm :)

      Sil
  3. Ben de almistim bi gokyuzu hediyesi :) Aysiz yildizsiz ama carsaf gibiydi. Cokzeldi cook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzelmişş :) Gökyüzü her haliyle güzel mi ne ;)

      Sil
  4. Tatlı bir hediye , tatlı bir düşünce:)

    YanıtlaSil
  5. yıldızlı olsuuuun nefisd bişi bu. bugün seçkime khoobsuratı koydum ki. bak söle bana taam mı çok sevdiğin filmleri :)

    YanıtlaSil
  6. İnşallah dolunay bilem olur :) Söylerim tabi kii :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...