19 Aralık 2014 Cuma

GEKKAN SHOUJO NOZAKİ-KUN


  Merhaba sayın okurlar kısa sürede yeni bir anime bitirdim. Hemen size de tavsiye edeyim dedim. Animeyi izlerken çok eğlendim. Aslında bu kadar eğlenebileceğimi de tahmin etmemiştim. Can sıkıntısıyla başladığım bir günde sıkıntımı dağıttı resmen. Afişi görünce “Bu başrol kız beni uyuz edebilir” demiştim ama karakter gayet iyiydi. Bu kadar övgüden sonra biraz konusundan ve karakterlerinden bahsedeyim o vakit.

  Animemiz bir grup liseli arasında geçiyor. Şöyle ki; Sakura adında ki kızımız, onunla aynı okulda okuyan hoşlandığı çocuğa (Nozaki) aşkını itiraf etmek ister.İtiraf edeceği sırada yanlış bir ifade kullanarak “Sana hayranım “der. Ünlü bir Mangaka (Çizgi roman yazarı) olan Nozaki bu durumu normal karşılayarak ona imzasını verir ve Sakura’nın yetenekli olduğunu bildiği için ondan mangalarını renklendirmesi için yardım ister. Sakura yanlış anlaşılsa da Nozaki’nin yanında daha fazla vakit geçirmek için teklifi kabul eder ve olaylar başlar.


 Animenin karakterleri çok orijinaldi. Mesela kızlara hoş şeyler söyledikten sonra söylediklerinden utanan bir Mikorin vardı. Altta gördüğünüz gif ona ait.
ÖNCE
SONRA
 Sonra cinsiyeti kız olan fakat erkek gibi davranarak kızların kalbini kazanan bir Kashima ve onun bu hallerine deliren bir drama kulübü başkanı da vardı. Bu gif de onlara ait J





 Bir de sadist bir kızımız vardı ki saçmalıkları insanı çileden çıkarır ama orijinal bir karakterdi Allah için. Bakın tam burada işte.


 Ben en çok başrol kızımız Sakura, Nozaki ile baş başa vakit geçirirken hayaller kurup umutlanmaya başladığında ortaya çıkan saçma sahnelere güldüm. Nozaki’nin duygusuzluğu ve her şeyi mangaya bağlaması da beni çok eğlendirdi. Eğer biraz neşelenmek isterseniz bütün absürtlükleri içinde barındıran bu animeyi izleyin derim. Eminim çok eğlenip çok seveceksiniz.


Bu da son gifimiz olsunnn :))


4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...