25 Şubat 2016 Perşembe

Karışık Kafalar ve Diğerleri

Ne o da mı beni sevsin? O arkadaşımın da en sevdiği ben olmalıyım? Hani Nirvana' da gibi. .Aaa o da mı her derdini bana anlatıp rahatlamalı?

  Yapmaa. Çok zor bu bilmiyor musun? En çok sevilen olmak için çok çabalamak gerektiğini kendinden bir çok fedakarlık yapıp, ne diyecekler düşüncesiyle yaşamak zorunda kalacağını bilmiyor musun? Bal gibi biliyorsun da niye bu çırpınış o halde.

Dünyanın yükünü çekerken bir de gönül yükü çekmek eğlendiriyor seni galiba. Ben pek zevk almıyorum bu durumdan bilesin. Zor herkesin en birincisi olmak. Bir dostun düşman kadar kahrı var demişler. Herkesle dost olursan sen nasıl iyi olacaksın! Adam akıllı düşün de bırak bu işleri. 

Sana başka bir şey demiyorum. 






9 yorum:

  1. Şu yazıda kendimi buldum desem. İç savaşlar hep... Çenesini ikiye bölsen de sözler yüreğinden dökülmedikçe anlatmaz ki... Anlatmıyorsa da zorlayamazsın. Tabi sen biraz zorlanırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ne güzel söylemişsin. Ben de bazen zorlanıyorum bu savaşlardan..

      Sil
  2. Çok derdi olan, başkalarının derdini dinlediğin de kendi derdinin ne kadar da ufacık kaldığını anlar. Bunun için herkesin birincisi olamazsın. Evet, ama bazı dostluklar da en birinci olmasan bile sıkı bir dert ortağı olurmuşsun :) Çok dert yapma kendine. Hayat çok garip bir çizgi. Sadece yaşa zamanı/anı huzurla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dert yaptığım birilerinin en birincisi olamamak değil, bunu istiyor olmam. Niye böyle bir istek.. Gereksiz bence. Karışık kafa olmasının sebebi de o işte :) Ama anı yaşama konusunda daha hassas davranmak lazım bu ara anlaşıldı :))

      Sil
  3. Gif'e bakmaktan yazıya odaklanamadım, 3. paragrafa geldiğim an dikkatim çok dağıldı her seferinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar mı dikkat mi dağıtıyor? Ben bir el atayım. Kısa yazı olunca herhalde :))

      Sil
  4. hımm kime diyon yani şimdi şikayet mi ediyoon :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...